Fizetőeszközök kiegyensúlyozása

  104
  views
  5/5 (2)

  Szeretném bemutatni nektek a Bajnok Töredékeket, amik által láthatod, hogy hogyan szerezheted be és mennyi kell egy új bajnok feloldásához. Továbbá a Siege jutalmak is kiegyensúlyozásra kerültek, hogy továbbra is élvezhető játékélményt nyújtson még sok-sok évig.

  BAJNOK TÖREDÉKEK
  A 3.0-ás Frissítésben megjelentek a Bajnok Töredékek, vagyis egy új játékon belüli fizetőeszköz, amit a Bajnokok feloldásához lehet felhasználni. 28 Töredéket lehet hetente összegyűjteni, ha teljesíted a napi küldetéseket.


  További Töredékeket szerezhetsz a Mystery Store-ból Ticketért cserébe. Összesen 2-5 Töredéket gyűjthetsz naponta, de frissítheted a Mystery Store ajánlatait egyszer ingyenesen, hogy többet szerezz. Ez azt jeenti, hogy feloldhatsz akár további 4-10 Töredéket naponta. A Játékosok feloldhatnak még Töredékeket a Golden Box-ból, ahol naponta egy ingyenes nyitásod van.

  Ha az accountod eléri a 31-as szintet, szerezhetsz további 8 Töredéket minden szintlépésnél. Ez egy remek módja, hogy az új játékosok gyorsabban oldják fel a Bajnokokat.

  A Bajnokok árai:

  **Ezek a Bajnokok ingyenesek az új játékosok 14-napi bejelentkezési jutalmaként.

  Matekozzunk kicsit. Ha csak a napi Küldetéseket teljesíted, itt látható milyen gyorsan szerezhetsz új Bajnokokat:

  • Csoport1-es Bajnok megszerzése 7 napot vesz igénybe
  • Csoport2-es Bajnok megszerzése 14 napot vesz igénybe
  • Csoport3-as Bajnok megszerzése 21 napot vesz igénybe

  Ne feledd, hogy csökkentheted ezt az időt, ha használod a Mystery Store-t és Golden Box-ot.

  SIEGE JUTALMAK

  A Siege esetében heti jutalmakat biztosítunk a játékosok számára. Ez a funkció, ami különbözik más játékoktól, és sokkal szórakoztatóbb a Szezon alatti jutalomszerzés (ellentétben a szezon végivel). Észrevettük, hogy a jelenlegi jutalmak gazdasági problémákat okoznak a Paladins Strike-ban. Vasárnap a következők módosulnak:

  • Arany
   • Arányosan csökken minden rank esetében
  • Ticketek
   • Növelve Bronz, Silver, Gold és Platinum esetében
   • Csökken Diamond, Master és Grandmaster esetében
  •  Rúna Chest többé nem jutalom

  Az alábbi táblázatban látható, hogy hogyan módosulnak a szerezhető fizetőeszközök:

  Habár nem örömteli kevesebb jutalmat szerezni, ezeket a változtatásokat a Paladins Strike fenntarthatósága érdekében eszközöljük. Eközben vizsgáljuk az új rang rendszert a későbbi frissítésekre való tekintettel, hogy javítsuk mind a jutalmak minőségét, mind a legmagasabb rang szint eléréséhez szükséges időt (a játékos képességei és a nyerések arányához képest). Ez nem olyan téma, ami a közeljövőben megvalósulhat, de egy olyan téma, amiről muszáj beszélni.

  Reméljük mindenkinek tetszenek a gazdasági változtatásaink.
  Találkozunk a Birodalomban!

  Kérlek értékeld