Magyarokat a Nemzetközi Bajnokságokra!

412
views
4.78/5 (9)

Mivel a magyarok között sok vállalkozó kedvű játékos van, aki kipróbálná magát rendes bajnokságokon is, elhatároztam, hogy legalább 2 csapatnak segítek kijutni pár nemzetközi versenyre. A kijutás egyszerű, de a cél eléréséhez nagy utat kell bejárni.

Leírás

A Játékosokat a Paladins Hungary discord szerveréről, és RadicGaming streamer nézői közül várjuk elsősorban. De persze bárhonnan fogadjuk a jelentkezéseket, a lényeg, hogy Magyar legyél. A csapatokat összeállítani Mexter fogja (elérhetőség lentebb). Bármilyen kérdésed van, keresd fel őt.

Heti, de legalább havi rendszerességgel szeretnénk training meccseket tartani a jelentkezőknek. Hiszen eleinte bárki jöhet, akár egyénileg, akár csapatban. Heti mérkőzéseket fogunk szervezni, amiben mindig a legjobbak fognak továbbjutni. A végén megbeszéléses alapon fogjuk összeállítani a 2 csapatot.


Nevezés

Akár csapatban, akár egyénileg is jelentkezhetsz! A jelentkezésre lehetőséged nem lesz, az időpontokban megadott idő után.

Jelentkezés: https://forms.gle/BrT5LbCCiuUYa6pB6


Időpontok

Azokra az időpontokra amiket fixen megadtunk, kérjük ne tervezzetek semmilyen programot! Fontos dolgok fognak elhangozni. Késés ne legyen, halasztás végképp se!

Jelentkezések leadása: Március 23. – Május 5.

Első megbeszélés a csapatokkal (itt fogjuk megbeszélni az első traininget, meccset, stb): Május 12. 18:00

Heti megbeszélés / training: Minden vasárnap 16:00-20:00 közötti intervallumban. A megjelenés nem mindenkinek kötelező, ebben az időpontban bármikor lehet jönni.


Egyéb

Bármilyen egyéb kérdésed van, írj Mexternek!

Steam: https://steamcommunity.com/id/Mexy-

Discord: https://discord.gg/TZSHPSd

Kérlek értékeld