Strike és Royal – nálunk minden van!

705
views
5/5 (3)

A Realm Royale és a Paladins Strike egyre bővülő felhasználói közösségnek örvend. Mivel ezek a játékok szorosan a Paladins környezetéhez kapcsolódnak, így mi is kötelességünknek érezzük, hogy minden szükséges információval ellássuk az érdeklődőket, így létrehoztuk a Realm Royale és Paladins Strike hírcsatornákat, ahol megosztjuk az aktuális frissítéseket.


Az elmúlt hetekben a Realm Royale rengeteg frissítésen esett át. Egyik legkiemelkedőbb újítás, hogy ezentúl Steamen lehet beszerezni a játék Alpha verzióját. Bár a sokakban ellenszenvet gerjesztő játék nehezen kezdte pályafutását, egyre több teszter jelentkezik, akiknek nagy része (a visszajelzésekből kiindulva) kellemesen csalódik a játékban. Valószínűleg sokatoknak elege van már a naponta újabb megjelenő Battle Royale játékokkal, de ha szereted a Paladins világát, egy próbát mindenképp megér ez a játék is.

 

 

 

 

 

 

 

 

A képekre kattintva teljes méretben megtekinthető. Forrás: https://store.steampowered.com/


A Paladins Strike csupán csak egyetlen frissítést kapott az utóbbi időkben, avagy a 2.0-ás verziót. A játék több irányításbeli kritikát is kapott, így nagy hangsúlyt fektettek ennek javítására és továbbra is dolgoznak a könnyebb kezelhetőségen. Ezen kívül több hiba javítás, balance és felhasználói felület változtatások is helyet kaptak a frissítésben, valamint megérkezett Sha Lin is a mobiltelefonokra.

A képre kattintva teljes méretben megtekinthető. Forrás: https://play.google.com


Discord szerverünkön külön szobák lettek létrehozva azoknak, akik a Paladins mellett/helyett ezen játékok valamelyikével játszik, így más játékosokkal ismerkedhetsz meg. Keress társakat, hisz többen játszani jobb, mint egyedül. Látogass fel hozzánk és ismerd meg a többi Paladins arcot. Találkozunk a Birodalomban!

PALADINS HUNGARY DISCORD

A Realm Royale és Paladins Strike megjelenő cikkeit csak Discord szerverünkön osztjuk meg, Facebookon nem.

Kérlek értékeld