Realm Royale

3533
views
5/5 (3)

A Paladins Battlegrounds egy kérészéletű játékmód volt a Paladinsban. A meglehetősen elterjedő Battle Royale játékmódot a Paladins is megpróbálta bevonni változatos játékmódjaik repertoárjába, de másképp döntöttek a fejlesztők. Úgy érezték, hogy ez a játékmód megérdemelne egy teljesen különálló játékot, így hamar eltávolították a Paladins fő játékából ezt a módot.

A Paladins Realm Royale a Paladins Battlegrounds továbbfejlesztett battle royale játéka, ahol 100 ember küzd egymás ellen, miközben a halálos zóna szűkíti a harcteret.

Jelenleg még alfateszt fázisban van a játék, ezért csak észak-amerikai szerveren lehet kipróbálni. A szerverek minden nap elérhetőek, de csak limitált ideig.
A Paladins Realm Royalet innen töltheted le: LETÖLTÉS


Játékmenet

Először egy kisebb szigetre dob minket a játék, ahol ki lehet választani egyet a 4 klassz közül. Miután kiválasztottuk a klasszunkat és lejárt az idő, a fő sziget fölött elhalad egy léghajó, amelyből kiugrik mind a 100 játékos. Ugrás közben a karakter szabadon irányítható, eltérően a többi hasonló játéktól, itt nincs ejtőernyő, a karakterünk szimplán sérülés nélkül földet ér. Kezdésként mindenkinél egy kés található, további fegyvereket, képességet és páncélzatot ládákból vagy műhelyekből lehet szerezni. A térképet megnyitva látható egy nagy kör, amely egyre kisebb lesz az idő múlásával. A piros zóna sebzést okoz, így a játékosoknak muszáj egyre közelebb kerülni egymáshoz. Miután valakinek elfogyott az életereje, csirkévé változik, és ha fél percig nem hal meg, akkor visszaalakul harcossá. Az győz, aki utoljára talpon marad.


Fegyverek és képességek

Az összes fegyver és képesség a Paladinsból lett átalakítva, kisebb eltéréssel működésük hasonló az eredetihez.


Kovácsműhely

Fegyverek és képességek betörésével kristályokat szerezhetünk, amelyek később felhasználhatóak egy-egy véletlenszerű képesség, páncél vagy fegyver elkészítéséhez. Ezek elkészítése nagyjából egy percet vesz igénybe.


Páncélok

Egy új elemnek számít ez a Paladins mechanikájában, a páncélok kisebb pajzsot biztosítanak.


Klasszok

  • Warrior (Harcos): Erőteljes mozgási és védelmi képességekkel rendelkezik, azoknak ajánlott, akik szeretnek berohanni a csatába és közelről ölni az ellenfeleket.
  • Priest (Pap): Gyógyítási és önvédelmi képességekkel rendelkezik, főleg a háttérben meghúzódóknak ajánlott.
  • Engineer (Mérnök): Lehelyezhető képességekkel rendelkezik, a Warriorhoz hasonlóan a többiek előtt a helye.
  • Assassin (Orvgyilkos): Mozgási és rejtőzködési képességekkel rendelkezik, az egyetlen klassz, amelyik használhatja a mesterlövész puskát, azoknak ajánlott, akik magabiztosan állnak harcba.

További frissítésekről Discord szerverünkön értesülhettek: https://discord.gg/t5sZQJJ

Kérlek értékeld