Az indulás napja

843
views
5/5 (1)

A Paladins indulásának megünnepléseként a Hi-Rez egy egész napos eseménysorozatot hozott létre, amit igyekszünk egy folyamatosan frissülő cikkben megosztani veletek. Tartsatok velünk és nézzük közösen a Paladins első lépéseit.

New Updates
8:10

Hát elindult!

A Paladins indulása igen nagy szó, főleg azoknak, akik már régóta figyelemmel követik a játék alakulását.
A tegnapi adásból kiderült, hogy a Voice Pack-ek 200 Kristályért lesznek vásárolhatóak ezúttal, ami valamilyen szinten szomorú, de érthető okokból döntöttek így a fejlesztők, mert talán ez a kis “apróság” lehet a megoldás arra, hogy játék továbbra is fennmaradhasson.
Továbbá szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy Május 31-ig van a határidőtök, hogy belépjetek a játékba és megszerezzétek a bétában való részvételért járó 200 Kristály és egyedi Avatar jutalmat.
Habár a tegnapi “Launch Celebration”-t valamivel színesebb eseménynek képzeltük, így a mi élő blogunk sem volt valami érdekes. Mindenesetre reméljük, hogy tetszett nektek.
Munkásságunk a Béta végeztével sem áll le, kövessétek figyelemmel a játék alakulását velünk.
Mindenkinek további jó játékot…találkozunk a Birodalomban! 🙂

20:53

PrettyHair in the house

PrettyHair játékát lehet ezúttal követni. Érdemes nézni a közvetítést, hisz a GoldChest kódok folyamatosan érkeznek, amik mindenki számára elérhetőek, szóval nem számít hogy milyen gyors vagy. Gyűjtsünk minél többet 😉

19:17

Alyssa a háttérben

Sarah és Brett vette át a műsorvezetői stafétát, és egy kis Paladins gameplay-jel folytatódik a “Launch Party”

19:00

Tortando?

Ha egy torta feltűnik a terepen, tudjuk mi lesz a vége…
Steve Aoikt megszégyenítő végeredmények… 😀

18:24

Multi kódok

Egy kis kimaradás után újra jelentkezünk. Jelenleg Garret és Chris van a porondon. Eközben Gold Chest multi kódokat írogatnak a chat-be. Itt is van egy: APGC87BDFBA480323
De siessetek, ezek a kódok, csak egy ideig aktívak. 😉
https://www.twitch.tv/paladinsgame

14:43

Twitch loot

Ha Twitch-en követed az eseményeket, érdemes a Hi-Rez accountod összekapcsolni a Twitch accountoddal, hisz különböző kisebb jutalmakat szerezhetsz. Ezt az alábbi linken tudod megtenni. Ha ezidáig nem volt összekapcsolva, de most megteszed, akkor egy Twitch Ying Tükör is üti a markod.
https://www.hirezstudios.com/my-account/#link

14:32

YouTube helyett Twitch

Az élő közvetítés átköltözött YouTube-ról a Twitch-re. Követni itt tudjátok: https://www.twitch.tv/paladinsgame

13:43

Kristályeső

A YouTube élő adás chat-folyamába időnként kódokat írnak, amelyek instant Kristályokat biztosítanak. Érdemes gyorsnak lenni, hisz ezidáig csak egyszer használatos kódok érkeztek. Egyelőre nincs információnk, hogy a későbbiekben lesznek e multi-kódok osztva.

12:22

Lunium

Első körben Maxime “Lunium” Girardon, Francia Community Manager játszik a nézőkkel. 

12:10

Kezdés

Szép napot Paladinok!
Ma hivatalosan is véget ér a Paladins béta szakasza, amit a játék fejlesztői és közreműködői egy 12 órás élő közvetítéssel ünnepelnek.
A meghirdetett 11 óra után egy kis késéssel elkezdődött a YouTube-n az élő közvetítés, amelynek fontosabb mozzanatait írásos formában mi is próbálunk felétek megosztani. Érdemes a YouTube csatornát is követni, hisz különböző ajándékok is kiosztásra kerülnek.
Tartsatok velünk, és ünnepeljük együtt a Paladins indulását! 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=hW6LAGuknFY

Kérlek értékeld