Hivatalos: A Paladins BÉTA teszt véget ér!

1496
views
5/5 (1)

A Paladins Béta verziója Május 8-án megszűnik.

 

“Ezt megünnepelvén mindenki, aki a Paladins Bétában részt vett, ajándékul kap 200 Kristályt a készítőktől. Ez nagyjából 100 millió dollár értékű jutalom. A dolgod csak annyi, hogy Május 8 és 31 között belépj a Paladinsba, hogy megszerezd a Kristályokat.

Ha még új vagy, akkor nincs is tökéletesebb pillanat, hogy elkezdd a játékot. Mától Május 7-ig minden hős elérhető ingyenesen, és megkapod a 200 Kristály jutamat is az indulás napján.

De itt nem ér véget az ünneplés, más terveink is vannak, például az egész napos élő közvetítés, ahol együtt lóghatsz és játszhatsz a játék fejlesztőivel. Talán maradt még torta is..

És ez csak a kezdet. A buli folytatódik egész hónapban, tartalmakkal, élő adással, nyereményjátékokkal, videókkal, játékon belüli eventekkel és sok mással. Kövesd a Paladinst a fő szociális média felületein, hogy részt vehess ezeken az eseményeken.

Szeretnénk mindenkinek megköszönni ezt az utazást, ami 2015 szeptember 15-én indult a korai tesztüzemmel. Mindig hittünk abban, hogy a játékot a közösség fejleszti – még akkor is, ha néha rossz irányba mentünk, végül megtaláltuk a helyes utat.

A Paladinst még ma is millószor többet csiszolgatjuk, mint a korai hozzáférés alkalmával, de nem tekintjük egy teljesen “kész” játéknak. Tudjuk, hogy továbbra is sok dolgunk van vele. Folytatjuk a csiszolgatást, finomításokat, javítjuk a hibákat és teszünk bele még több új tartalmat a rendszeres frissítések alkalmával.

De ez azt jelenti, hogy nem tervezünk nagyobb rendszerszintű változtatásokat. Megtaláltuk a formulát, ami mindenkinek működik: Ingyen kártyák és klassz kinézetek. Ha  félsz, hogy amit befektetsz a játékba később meg fog változni, ne aggódj: Ezzel az indulással elkötelződünk a Paladins jövőjére való tekintettel.

Ha tetszett az Ascension Peak ostroma, akkor készülj a következő kis tesztre. Egész évre tervezünk eventeket, amik nagyobbak és jobbak lesznek az Ascension Peak ostromnál. A nagyszerű bajnokoktól kezdve a teljesen egyedi játékon belüli eventekig. Vicces új játékmódok, Lore filmek, hihetetlen témájú kinézetek várnak rátok 2018-ban.

Még egyszer, köszönjük mindenkinek, hogy részesei vagytok a közösségünknek. Várunk a Birodalomban az indulás napján Május 8-án.”

Kérlek értékeld