Részek és darabok – Kinézetek frissítése az OB68-ban

751
views
Még nincs értékelve

Ma egy nagyon fontos kérdésről szeretnénk beszélni, amelyet a közösségünk tett fel nekünk: Miért nem hasonlítanak ezekhez a kinézetek a játékban?

Kinézetek a Paladins Strike-ból, a hamarosan érkező telefonos Paladins-ból.

Ez nagyjából a “darabok és részek” rendszerünk miatt van. Ez a rendszer tette lehetővé, hogy a játékosaink szabadon cseréljék a tartozékokat és a testeket.

Sajnos ez a rendszer korlátozta a kinézet készítési lehetőségeinket. Minden fejnek működni kell minden testtel. Egy hátizsák nem mehet keresztül egy másik kinézet geometriáján. Nagyon kevés terünk volt dolgozni, amikor újradolgoztunk egy kinézetet, mint az alábbi képen az látható.

Néha van egy remek ötletünk, de ezek nem működnek. Például ez a Grohk kinézet még a béta elejéről van, de soha nem került be a játékba — a közösség pedig nagyot csalódott ezért. De ez a “darabok és részek” rendszer hibája; nem sikerült összeegyeztetni a fejet és a testet 2 külön álló résszé, hogy működjön más kinézeteknél is. Ugyanez a probléma állt elő, amikor bármelyik Paladins Strike kinézetet próbáltuk meg áthozni a játékba.

És minél több kinézetet készítünk, annyival több problémába ütközünk bele. Egy egyszerű gallér vagy szalag tönkreteheti az egész kinézetet…Vagy csak a végső kinézet kevésbé néz ki jól.

Ez a rendszer a teljesítményre is kihatással volt. Egy nagy karakter betöltése helyett több részt kellett egyszerre betölteni. Ahogy folytatjuk játék optimalizálását, úgy a “darabok és részek” egyre jobban előtérbe kerül.

Végső soron a jelenlegi felhasználói felületünk a jelenlegi rendszer miatt bonyolult. A mi felhasználói felületes csapatunknak egyszerre több mindent kell figyelembe venni, hogy minden működjön, és ez rengeteg időt vesz el a fejlesztői csapattól, így nem marad idő a többi hibára.

Nem vagyunk boldogok a változtatások miatt, de jobb kinézeteket szeretnénk. A játékot szeretnénk, ha jobban futna, tisztább felhasználói felületet akarunk létrehozni.

Mindent figyelembe vettünk, és úgy döntöttünk, hogy megszüntetjük a darabok és részek rendszert az OB68-as frissítésben. Megértjük, hogy emiatt szomorú lesz néhány játékos, de úgy érezzük, hogy több jó lesz ebben, mint rossz. Ez egy fontos lépés a Paladins fejlesztésében.

Mi történik azokkal a kinézetekkel, amelyek az OB68 előtt megvoltak?

 • Minden Test + Tartozék kollekció egy-részes kinézet lesz.
 • Ha egy darab megvolt valamelyik kinézetből (Test, Tartozék, Voice pack), akkor megkapod vele ingyen az egész kollekciót, amelyikbe tartozott.
 • Minden egyedül álló tartozék egy részes kinézet lesz az alap hős modellel kombinálva.
 • Minden játékos, amelynek megvolt az adott tartozék, megkapja ezeket a kinézeteket ingyen.
 • Fegyver kinézetek különálló részek, a játékosok szabadon keverhetik a Hős kinézeteket a Fegyver kinézetekkel.
 • Néhány különleges esetben kiveszünk pár fölösleges kinézetet a játékból.

Genie Ying és Nova Strike Kinessa

 • Ezek a kinézetek több Tartozékkal lettek elkészítve, mindegyik egy Testhez volt párosítva.
 • Ki lesz választva a legjobban kinéző Tartozék, és az lesz párosítva a Testtel.
 • A többi Tartozékot kivesszük a játékból, és mindenki, akinek eddig megvolt, kap valamit kompenzálásként.

Common és Uncommon Kinézet Átszínezések

 • Minden hősnek csak egy újraszínezése lesz elérhető.
 • Ez a kinézet Gold-ért megvásárolható.
 • Common és Uncommon újraszínezett kinézetek

Milyen kinézeteket tesz lehetővé az új rendszer? Izgatottan mutatunk be pár nagyszerű ötletet, amin a csapatunk jelenleg is dolgozik

Nincs több színezhető hajgumi. Ezek a kinézetek már nem a “darabok és részek” rendszerben készülnek el. Ezek még csak ötletek — a kinézetek , amelyeket vagy elkészítjük, vagy nem — de reméljük, hogy izgatottan várjátok, hogy mit tartogat a jövő számunkra.

Még egy végső megjegyzés: A “részek és darabok” eltüntetésével változtatunk a Voice Pack-ok működésén is.

 • Voice Pack-okat mostantól csak egyszer kell megvenni: Minden hős alap Voice Pack-ját.
 • Ha rendelkezel a hős alap Voice Pack-jával, akkor bármely Voice Pack-hoz hozzáférhetsz, ha megvan az adott kinézet a hőshöz.
 • Játékosok, akik rendelkeznek a kinézethez tartozó Voice Pack-kal, de az alap hős Voice Pack-kal nem, azok visszamenőleg megkapják a csomagot.

Folytatjuk a fejlesztéseket a teljesítménnyel és minőséggel kapcsolatban, és ez az első nagy lépésünk. Találkozzunk a Birodalomban, Bajnokok!

 

Kérlek értékeld