Paladins jövője, összefoglaló a Dev Insight-ról

1002
views
Még nincs értékelve
A fejlesztők meghallgatták kérésünket, és hatalmas lépéseket tettek a jó irányba. Lássuk, hogy mit terveznek az elkövetkezendő hetekre.

 

Új kártyarendszer

Az OB67 frissítésével eltörlik az Unbound kártyarendszert, amelynek szinte minden játékos örülhet, és helyette a régihez hasonló rendszert kapunk. Az új rendszerben 15 pontot kell elosztani 5 kártya között, és egy kártya maximum 5 pontot kaphat. A legendary kártyákat ezután talentekre nevezik át, és ezeket úgy minden karakternél egy bizonyos szint után lehet megszerezni. Azért, hogy könnyebben meg lehessen szerezni ezeket a lapokat, kicsit felgyorsul a fejlődés a karaktereken, és ezzel együtt eltörlik a maximum szintet a karaktereknél ugyanúgy, mint az account szintjénél csinálták.

Ranked Season 2

Az OB67 az új ranked szezon kezdetét jelenti, amelyet soft resettel kezdenek, szóval nem kell aggódni a jelenlegi rank miatt, csak egy kicsit fog attól változni. Az új szezonban ismét megszerezhető egy új skin Gold rankon vagy az fölött, de az év végén is majd vár ránk jutalom. Játékmenet szempontjából be lesz vezetve a 2 ban csapatonként, és a hősök is kapnak egy kis átalakítást, hogy minden szerepkör egyenlően jó legyen.

Paladins Battlegrounds

A sokak által várt új játékmód pár napig volt elérhető a normális szerveren (több hét PTS tesztelés után), hatalmas siker volt, mégis kivették. A játékmód eltűnése mögött több ok található: A fegyvereket és képességeket nem lehet az alap játékmódban és Battlegroundsban egyszerre egyensúlyban tartani, más technikai szükségletek tartoznak a játékmódokhoz, és a szerver nem volt stabil egyszerre 100 játékossal egy helyen. A játékmód egy teljesen független játékként fog megjelenni, ingyenesen meg lehet szerezni, csak a kozmetikai tárgyak kerülnek majd pénzbe, mint azt már megszoktuk. Tervek szerint az új játék kap majd egy új nevet, és hasonlóan a többi battle royale játékhoz, mi választunk érkezési pontot, nekünk kell fegyvereket keresni, mindenki ugyanazzal a karakterrel lesz (csak kinézetben térhetnek el). Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy ez miben különbözik a többi battle royale játéktól, de ne aggódjatok, a legfontosabb újítás az, hogy a fegyverek mellett még képességeket is kell zsákmányolni, amelyeket az adott szituáció alapján kell majd összegyűjteni.

További tudnivalók: Az OB67 új hőst, pályát és eventet fog hozni nekünk (valószínűleg a Smite-ban lévő eventekhez hasonlóan kinézeteket és egyéb tárgyakat lehet majd szerezni rajta).

Kérlek értékeld