Paladins: Battlegrounds – Kérdések&Válaszok

800
views
Még nincs értékelve

Mi az a Paladins:Battlegrounds?

A Paladins Battlegrounds egy új játékmód, amiben 100 játékos játszik minden meccsben. A játékosok 2-4 főből álló csapatokra lesznek osztva, majd egy hatalmas pályára érkeznek, ahol küzdeniük kell a túlélésért, zsákmányt kell keresniük és az utolsó állva maradt csapat nyeri a küzdelmet.

Konzolon is elérhető lesz a Paladins:Battlegrounds?

Naná!

Miben különbözik a Battlegrounds a többi Paladins játékmódtól?

A többi játékmódban 10 játékos küzd, összesen 2 csapatban. A Battlegroundsban 100 játékos és sokkal több csapatban vesz részt.

A többi módban kisebb pályák vannak, ahol mindinkább egyetlen pontért folyik a küzdelem. A Battlegroundsban egy hatalmas pálya lesz, ahol az egyetlen cél a túlélés.

Mi a különbség a Paladins:Battlegrouds és más hasonló témájú túlélős játék között?

‘Hero Shooter’-ként a Paladins:Battlegrounds egyedülálló élményt nyújt. Minden hősnek megvan a saját fegyvere, különböző képességekkel, és egy erős Ultimate képességgel, ami folyamatosan töltődik, amíg a túlélésért küzdesz.

A játékosok egy adott hőssel játszanak az egész meccs alatt. Ahelyett, hogy a képességeket vagy a fegyvereket cserélgetnék, a játékosok az erejüket növelik a meccs során.

A Battlegrounds újfajta tárgyakat kínál, amelyek erre a játékmódra lesznek jellemzőek. A játékosok felkutathatják a pályát Chesteket keresve, egyre erősebbé és erősebbé válnak azáltal, hogy fejlesztik a hőseiket.

A már jól ismert fegyverek és képességek tudatában, a csaták viszonylag rövid hatótávúak voltak, ebben a játékmódban viszont teljesen más stratégiákat kell alkalmazni. A játékosokat már a meccs elején is tömény játékra ösztönzi.

A játékosok megidézhetik saját mount-jukat, ami tökéletes lehetőséget nyújt, hogy a hatalmas pályán közlekedjenek és elfoglalják a stratégiailag fontos pontokat.

Amikor a játékosok élete teljesen lecsökken, átalakulnak csirkévé. Csirke állapotban a legtöbb amit tehetnek, hogy elmenekülnek a csata közeléből, hogy a csapattársai feltámasszák.

Amíg alapvető mechanikákat vélnek felfedezni a túlélő játékmód szerelmesei, a Paladins:Battleground újfajta formulát és szívdobogtató, gyors játékmenetű játékot hoz el.

Hogyan működik a Hősök feloldása a Battlegroundsban?

Lesznek ingyenes hősök, amik folyamatosan cserélődnek, és további hősöket véletlenszerűen sorsolnak a meccsekre (amikkel játszhatnak, feltéve, ha már megszerezte a játékos)

A Battlegroundson folyamatosan munkálkodunk, ami a mechanika változásaira is hatással lehet. A kezdeti felállást a HRX2018-on mutattuk be, ahol a játékosok 8 véletlenszerű hős közül választhattak: 2 Front Line, 2 Support, 2 Damage és 2 Flank. Megjegyezzük, hogy minden játékosnak ugyanazok a hősök voltak elérhetőek csak.

Hogyan működik a loot?

A hatalmas szigeten számos loot chest van jelen, amelyek tartalma erősebbé teszi a játékosokat. Egy ellenfél megölése lehetővé teszi, hogy megszerezd az általa korábban összegyűjtött tárgyakat.

Alkalmanként léghajók dobnak le legendary chesteket. Ezek a ritka chestek nagyon erős tárgyakat tartalmaznak, de ezek megszerzése kockázatos – a játékosoknak esetenként küzdeniük kell egymással, hogy megszerezzek ezen chestek tartalmát.

Elég, ha csak kempelek és bujkálok egész meccsen?

Fedezékben maradni egész meccs alatt elég rossz stratégia, hisz lootokat kell keresned, hogy elég erős legyél az ellenfelek legyőzésére. Mivel a játékosok birtokolják az elsődleges fegyvereiket és képességeiket már a meccs kezdetekor is, bármikor megtámadhatnak.

A meccs alakulásával egy ‘halál köd’ szűkül, ami arra készteti a játékosokat, hogy egyre közelebb és közelebb kerüljenek egymáshoz.

Tudnod kell, hogy mikor harcolj és mikor menekülj.

A Paladins: Battlegrounds hány játékos részvételét támogatja?

Összesen 100 játékos játszhat egyszerre.

Mekkora a pálya?

A sziget egy nagyjából 4,5 km-es négyzet, ami 50 várost és falvat tartalmaz. A sziget nagyjából 350-szer nagyobb, mint egy átlagos Siege pálya.

Meddig tart egy meccs?

Ha az elején kiesel nem sokáig. Szerencsére a játékosok azonnal kereshetnek egy másik meccset, és tovább próbálkozhatnak.

Általában a győztes 20-30 perc alatt születik.

Mikor fog megjelenni a Paladins:Battlegrounds játékmód?

A Pre-Alpha tesztet a HRX2018 alatt elindítottuk. Azon igyekszünk, hogy a Paladins: Battlegrounds még 2018 első negyedévében megjelenhessen.

Mennyibe fog kerülni, hogy játszhassunk vele?

Mint az egész játék, a Battlegrounds játékmód is ingyenesen játszható lesz. Nem tartalmaz további költségeket.

Miben hasonlít a Paladins: Battlegrounds a korábbi Survival játékmódhoz?

A korai béta alatt a Paladinsban nagyobb pályák voltak és tartalmazott egy túlélő játékmódot, amiben hasonlóan volt ‘halál köd’.

A Paladins: Battlegrounds sokkal nagyobb a többi játékmódnál és egy teljesen újfajta élményt nyújt a játékunkban.

Vannak-e technikai korlátozások vagy új minimum rendszerkövetelmény a Battlegrounds módot illetően?

A Battlegrounds minimális rendszerkövetelményei még mindig tesztelés alatt állnak.

Kérlek értékeld