HRX 2018 – Újdonságok

579
views
Még nincs értékelve

A 2018-as HRX alatt olyan leendő tartalmakra derítettek fényt, melyekre a legkevésbé sem számítottunk.

Paladins: Battlegrounds

Napvilágot látott egy új játékmód, a Battlegrounds. A csapatoddal egy, az eddigieknél jóval hatalmasabb pályára kerültök, ahol összesen 100 játékos küzd. A lovadra felpattanva barangolhatod be ezt a vidéket és a legkülönfélébb chestekből szerezhetsz magadnak felszerelést. Az utolsó talpon maradt csapat győzedelmeskedik, ami igazán nem könnyű 100 játékos esetében.

Új Cinematic

Egy eszméletlen új cinematic videó.

Új Hős

Ismerd meg Mojit, a birodalom legújabb hősét. Ő egy flank varázsló, aki kétfejű bestiáján lovagol be a csatatérre. Részletesen itt írtunk róla.

Új játékmód és új Pálya

Ha csak pörgős öldöklésre vágysz, a Team Deathmach a neked való, ahol a cél, hogy a csapatod elérjen 40 gyilkosságot. Erre a célra egy vadi új pálya is belekerült a játékba, a Trade District.

Új Mount típus

Bemutatjuk a legújabb hátas jószágot a Battle Cat-et. Ez valójában egy gonosz kardfogú tigris, és a legjobb az egészben, hogy ingyenes minden Twitch Prime tagnak. Emellé a mount mellé még jár egy Twitch Prime Bomb King kinézet is. Ha még nem vagy tag, iratkozz fel az ingyenes próbaverzióra, hogy felold ezt a tartalmat, amely PC-re Január 11-én, Konzolra Január 18-án lesz elérhető.

Paladins Strike

Korábban már szóba került a Paladins mobil verziója, azaz a Paladins Strike. Az ősszel kiadott Alpha Teszt óta kiderült, hogy minden, amit szeretünk a Paladins-ban, megtalálható a MOBA megfelelőjében is. Hamarosan indul a publikus teszt is világszerte, mind iOS, mind Androidos készülékeken, szóval ne habozz, regisztrálj most, hogy később ezzel már ne kelljen foglalkoznod.

Bot Smasher

A Paladinstól kicsit elkanyarodva, szeretnénk bemutatni nektek a Hi-Rez legújabb készülő mobilos játékát a Bot Smashert. Egyelőre csak fel lehet rá iratkozni és majd e-mailben értesítenek, ha beválasztanak a tesztelésre. Kíváncsian várjuk, ez a játék milyen lesz.

+2 videó

Az első videóban Mojit tesztelik le a Shooting Range pályán. (angol nyelvű)

A második videóban pedig a Paladins: Battlegrounds lett kipróbálva, mégpedig egy Kinessa gameplayt tekinthetünk meg. (angol nyelvű)

Kövesd figyelemmel a HRX2018 eseményeit, hogy ne maradj le a további érdekességekről, gyűjtsétek a kódokat, és szurkoljatok a kedvenc csapatotoknak.

Írjátok meg kommentben, nektek mi a véleményetek ezekről a nem mindennapi újításokról?

Kérlek értékeld