I. Paladins Hungary Bajnokság

494
views
Még nincs értékelve

A Paladins magyar közössége egyre nagyobb és nagyobb. Ezt bizonyítja, hogy a Facebookon átléptük a 2000 követős mérföldkövet. Köszönetképp hirdetünk számotokra egy bajnokságot, a részletekről alább olvashattok.

Időpont : 2017. október 07. (szombat) 16:00
Nyeremény: a nyertes csapat 1000 Kristályt kap (fejenként 200-at)
5 v 5 meccsek

Lehet jelentkezni egyénileg, részleges csapattal és teljes csapattal. Természetesen, ha teljes csapattal indultok nagyobbak az esélyeitek, ezért szeretnénk mindenkit arra ösztönözni, hogy ha nincs csapata vagy csak részben, találjon maga mellé játékosokat és úgy nevezzen. Az egyéni nevezéseknél a Paladins Hungary szerkesztői véletlenszerűen sorsolnak más csapattagokat. Továbbá fennáll a veszélye, hogy nem minden egyéni jelentkezőnek találunk csapatot, így kimaradhat a versenyből.

A nevezéseket 2017. október 06. (péntek) 21:00-ig fogadjuk el. A verseny kezdete előtt a jelentkezőknek (teljes- vagy részleges csapat esetében elég a csapatkapitányoknak) be kell csekkolni Discordon, hogy biztosan tudjuk, hogy részt tudnak venni a versenyen, és tudjuk velük tartani a kapcsolatot. Erre a bajnokság napján 15:00-15:45-ig lesz lehetőség, a #bajnoksag text channelen. Majd itt kérni fogjuk, hogy milyen csapatnévvel jelentkeztél. A meccsek Custom lesznek létrehozva a csapatok által, amik ellenőrizve lesznek. Az eredményt Discordon egy képernyőképpel kell bizonyítani. Erről részletesen a check-in alatt tájékoztatunk mindenkit.

/A bajnokság csak PC verzión lesz megrendezve

Jelentkezésnél meg kell adnod

  • E-mail címed – hogy tudjunk értesíteni a bajnokságról
  • Csapatnevet – Akkor is találj ki valamit, ha egyedül jelentkezel
  • Csapatképet – Ezzel teheted még egyedibbé csapatod. Ha nem szeretnétek képet feltölteni alább egy sablonkép, melyet feltölthettek.
  • Csapatkapitány (és a többi játékos) neve – a Paladinsban használd játékbeli neved/nevetek.

Jelentkezni itt lehet

A jelentkezett csapatok listáját itt találod

Ha nincs csapatkép ezt használhatod:

Kérlek értékeld