Season1 – újítások a játékban

192
views
Még nincs értékelve

Alig két hét van hátra a Season 1 indulásáig. Még az kezdés előtt a Hi-Rez fejlesztők (pontosabban Dev) beszámoltak nekünk a következő fejlesztésekről. A videót itt tekinthetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=AqNUHtXgkfU&feature=youtu.be

Négy fontosabb változtatásról esik szó:

  • Képesség rendszer
  • Újabb Mastery jutalmak
  • Arany rendszer
  • Nézelődő (Spectator) Mód
  1. A képesség rendszer, avagy talent system változtatása hatalmas vitát generált a Paladins játékosok körében. Nagy felháborodást keltett, hogy a hősök képességeit a Mastery szintjéhez kötik, valamint külön Loadout összeállítást kell készíteni minden képességhez, melyeket a meccsek előtt lehet majd kiválasztani. Ezek a ‘talent’-ek a scoreboard-on is láthatók lesznek. Ez a témakör még nincs teljesen pontosítva és megannyi kérdést vet fel.
  2. Újabb jutalmak lesznek elérhetők a Hős Mastery által, például Kinézetek, Emotek, MVP pózok.
  3. Arany rendszer. Az arany még nagyobb szerepet fog betölteni a játékosok számára. Nagyobb hangsúlyt fektetnek a hősök testreszabhatóságára. Továbbá a megvásárolt Loadout kártyáidat is arannyal tudod majd fejleszteni.
  4. A Spectator Mód fejlesztése az esport események miatt nélkülözhetetlen téma a Season1-ben. Fontosnak tartják, hogy egyértelműen mutassa a talent systemben felépített hős összeállításokat és a scoreboard jól láthatóan jeleníti meg a loadout kártyákat.

Kérlek értékeld