Nyuszi – Magyarország egyik legnagyobb Paladins streamere

344
views
5/5 (1)

Nyuszi twitch csatornája: https://www.twitch.tv/nyusziangelfire
A Paladins a streamerek körében is egyre elterjedtebb. Nem is csoda, hisz látványvilága igen sok nézőt vonz a képernyők elé. Sajnos Magyarországon az élő gameplay közvetítők száma csekély, de ez nem azt jelenti, hogy nincs egy sem. Nyuszi munkásságait már régóta követjük figyelemmel, és a weblap indulása előtt volt lehetőségünk feltenni neki néhány kérdést.

Mutatkozz be nekünk. Ki is vagy?
Csontos Péter alias Nyuszi (Nyuszikaaaaaaaa a játékos nevem , a Nyuszi foglalt volt). 23 éves budapesti lakos vagyok, sulit már befejeztem. Meg is szereztem az érettségit, asztalos szakmát, faipari technikust, vagyonőrit. Bár még egy jogsit meg szeretnék szerezni majd. Mivel az élet tanulásból áll, folytatom angol tanulással és a Paladinssal, hogy minél jobb legyek. Jelenleg munkanélküli vagyok, de épp munkát keresek. Nagyjából röviden ennyit rólam.

 

Miért választottad a Paladins-t? Mi tetszett meg benne?
Ezelőtt LoL, Dota2, Warcraft 3 + Frozen Throne, WoW, CS1.5, CS1.6, CSs, CSgo-val játszottam. Az utóbbi életem leginkább a CS-vel telt, de a többivel is azért elég sokat toltam. Szóval mondhatjuk, hogy elég sokfajta játékban megfordultam és szerettem is őket egytől-egyig. Aztán idő után rátaláltam Steamen a Paladinsra, ami totálisan elvarázsolt és elnyerte a tetszésemet. Olyannyira, hogy jelenleg kb. 90%-ban csak Paladinsozok. Végre egy olyan játékot találtam, amiben igazán fontos az, hogy hogyan játszol a csapattársaiddal, hogyan alkalmazkodtok, taktikáztok, fejlődtök. Hihetetlenül tetszik, hogy nem csak egyféle dologgal kell foglalkoznod, hanem kicsit összetettebb a játék. Imádom, az új kedvencem lett a game.

Van előreláthatólag valami komolyabb terved? Esetleg versenyszinten játszani?
Szeretnék minél jobb játékos lenni. Elsősorban egyénileg aztán netán, ha találok ugyanolyan mentalitással rendelkező embereket, mint én, akik hajlandóak olyan aktívak lenni, hogy kupákra és aztán későbbiekben lanokra járni, akkor velük közösen fejlődnék és törekednénk arra, hogy a legjobbak legyünk. Remélem előbb-utóbb minél több magyar játékos elkezdi, főleg mivel béta szakaszba van, könnyebben alakulhatnak ki profi csapatok, amivel szerintem hatalmas előnyt lehet szerezni. Például rengeteg tapasztalat, meta, csapatmunka.

A játék Béta verzióban fut, még sok változtatás előtt áll. Te mit változtatnál rajta?
Sok mindent nem változtatnék rajta, mivel a Hi-Reznél a Paladinsosok tudják mit kell csinálni, értenek hozzá. Szerintem már most a bétával egy hatalmas játékot csináltak. Ha ugyanígy folytatják nem lesz gond. Én maximum törekednék a pálya bugok, karakterhibák kijavítására.De pont ezért béta még. Reméljük ha megjelenik, akkor nem lesznek bugok.

Melyik a kedvenc karaktered, és miért?
Kedvenc karakterem több is van. Leginkább a damage szerepe áll hozzám a legközelebb. Azt éreztem leginkább aktívnak, és mellesleg ott az a fő lényeg, hogy ölj:smiley:A damage karaktereket mára már egytől-egyig megszerettem. Ha választanom kellene, akkor mainemnek Cassiet mondanám. De természetesen nem lehet csak eggyel játszani. Ha az ellenfél kiválasztja előlem, vagy a csapat metába nem illik bele, akkor a csapatfelállás összeomlik. Jelenleg soloba tolom leginkább. Minden cast közül minimum kettővel meg kellett tanuljak játszani, hogy legalább minimálisan is, de tudjak érvényesülni a játékban. Mert  önfejűen nem lehet azt csinálni, ha solozik az ember, hogy az van amit ő akar. Alkalmazkodni kell. Ha lesz csapat, ott már egy fokkal könnyebb lesz és már csak a saját castomra tudok 100%-ban koncentrálni.

Kérlek értékeld