Paladins Hungary fejlesztések

322
views
5/5 (1)

Facebook oldalunk 2016. szeptembere óta folyamatos információkkal látja el olvasóinkat. Ekkor került ki a Paladins a Steam-re, így az érdeklődők száma rohamosan nőtt, így oldalunké is. 2017. januárjára el is értük az 1000 feliratkozót. Ennek alkalmából úgy gondoltuk megérdemli a közönség, hogy egy letisztult weblappal is megajándékozzuk őket. Oldalunk egyik fejlesztőjének feltettem néhány kérdést az oldallal kapcsolatban.

 

Miben is újul meg igazán a PaladinsHungary?
Az oldalon valamivel több információt továbbítunk aktuális versenyekről (legyen szó nemzetközi esetleg háziversenyekről), különböző interjúkról, véleményekről, kritikákról. Szeretnénk elérni, hogy folyamatos, érdekes tartalmak legyenek megosztva. Emellett a becsatlakozó új játékosoknak is segítünk, valamint a magyar közösséget fejleszteni.

Említetted a versenyeket…Pontosítanád miről lenne szó?
A nemzetközi versenyeket, eventeket ezentúl komolyabban vesszük, hiszen a Paladins is kiforrta magát, mint e-sport, így kötelességünk erről is megfelelő tájékoztatást nyújtani. A leendő magyar e-sportolóknak is szeretnénk egy irányt mutatni, akár csapatkeresés terén, akár jelentkezések terén. A háziversenyeink még egyelőre nem elérhetők. Ehhez több dolognak is össze kell állnia, hogy működjön. Erről majd később mindenképp közlünk cikket, hogy hogyan állnak a szervezések.

A közösségfejlesztés alatt mit értesz?
A kommunikációs felületeket egyértelművé tesszük és bővítjük. Még 2016-ban indítottuk a Discord szerverünket, ahova már több mint 300 felhasználó lépett fel. Sajnos a rendszeres felhasználók száma 20-30. Ezt a szervert fogjuk fejleszteni, és mindenkinek elérhetővé tenni, hiszen közvetlen kommunikációt biztosít. Sajnos kevesen ismerik, így erről is mutatunk egy kis ismertetőt.
A Discordon kívül indul egy magyar nyelvű Fórumunk, és a post-ok alatti kommentszekció is elérhető lesz. Egyelőre ezekkel fogunk foglalkozni.

A kezdőknek mennyire lesz részletes az ismertető?
Amit csak lehet, bemutatunk. Hősöket, játékmódokat…de csak megfelelő keretek közt, ugyanis a játék folyamatos fejlesztés alatt ál, így nem mondhatunk soha pontos információkat. Emellett youtube csatornánk is üzemel, ahol a hősbemutatók is segítséget nyújtanak újdonsült játékosainknak.

 

Kérlek értékeld